torsdag 26. mars 2009

Tirsdagen med Alma

Alma var hjemme fra barnehagen på tirsdag, og vi hadde en lang tur på Tangen. Vi handlet boller, baguette og jus på butikken, lekte på lekeplassen i Seljeveien, kikket i skobutikk og dyrebutikk på Flaskebekk, var på biblioteket på Skoklefall og gikk forbi Ursvik og ned mot Oksval strand for å mate fuglene. Videre gikk vi kyststien mot nedre Movei og hjem igjen. Alma var helt utrolig pigg tatt i betraktning at dette bare var én dag etter operasjonen. Pappa var hjemme med Maren, og fikk jobbet litt mens hun sov. 2 kommentarer:

Charlotte sa...

Hei,
det høres fryktelig skummelt ut at Alma måtte operere hjertet sitt. Så godt å lese at hun var i så fin form allerede dagen etter. Håper det fremdeles går fint med henne og at hun ikke har vondt.

Takk for hyggelig vårbilder fra Nesoddtangen, og lykke til med oppussingen i vår! Vi tenker på dere!

Charlotte

Gro Koppen sa...

Hei Charlotte!

Ja, jeg syntes nok det var litt skummelt, til tross for at legene sa det var tilnærmet null risiko forbundet med inngrepet. Narkosen var ikke gøy.. Men hun har ikke hatt noe vondt i etterkant, eneste spor etter inngrepet er noen sprøytestikk og et lite snitt nede ved låret. Hun har blitt en racer på å bytte plaster på seg selv, finner frem plasterpakken i baderomsskuffen og bytter i vei:)

Er det vår i Årdal også? Her hadde vi et lite tilbakeslag med snø på fredag, men sola titter stadig innom.

Hilse Johannes og Heiko, håper vi ses i år!

Klem fra Gro