søndag 11. juli 2010

Ferieplaner/Sandkaker

I morgen reiser jeg og jentene til Bergen/Kvamskogen, mens Sturla skal være hjemme og pusse opp i stua. Etter fire og et halvt år i huset har vi ennå rom som gjenstår, og en oppgradering av stua er etterlengtet. Etter det kan vi senke skuldrene. En liten stund..

Siden vi skal i vei på ny ferie, har vi i hovedsak holdt oss hjemme i dag. Ryddet og pakket. Og laget fine sandkaker.


3 kommentarer:

Lille solflekk sa...

God ferietur på vestlandet :)

Tea sa...

Kjære Gro!

Håper dere har hatt en strålende sommer, og at oppussingen har gått bra. Gleder meg til både å se bilder fra ferie og oppussing, håper du fortsetter å blogge jeg koser meg med innleggene dine selv om jeg ikke er så flink til å kommentere. Tips om blogg er lille solflekk som har kommentert, vakker fin blogg. Har lagt inn et innlegg selv, skal prøve og komme i gang igjen. Vi har det fint, var utrolig riktig å flytte, og vi koser oss på Haslum. Gudbrand har startet i barnehage, litt skeptisk men Andris og han takler det fint. Jeg er opptatt av egen ny jobb, men tenker ganske mye på minstemann også. Heldigvis er jeg opptatt av å gjøre barnehagestarten myk for andre barn. Sverre har fortsatt ferie, og er stor gutt på ferie uten oss i 4 dager - savner han masse.

Håper å se deg snart. Store klemmer fra Tea.

Gro Koppen sa...

Hei hei,

Nå har jeg vært borte fra bloggen en stund, og ser at jeg har fått hele to kommentarer, sånt varmer i hjerterota, takk til dere begge!

Jeg har gått og grublet på om Rekkehusliv kanskje skal legges ned, i alle fall i dagens form.. Barna vokser til og vil kanskje ikke sette pris på at det ligger så mange bilder av de ute på nettet, selv om jeg bare legger ut svært flatterende bilder av mine to eksepsjonelt vakre barn ;-)

Men til ære for dere skal jeg legge ut noen innlegg fra sommerferien vår allerede i kveld. Så får jeg gå litt i tenkeboksen på om jeg skal starte en annen blogg (om mat? hobby? hage?turmuligheter/friluftsliv på Nesodden?)Vi får se!

Denne bloggen har jo blitt et slags familiealbum, og det har jeg tenkt å fortsette å lage som "fotoårbøker" på www.blurb.com.

Tea: Jeg skal lese og kommentere bloggen din i kveld, morsomt med oppdatering fra livet på Haslum!

Lille Solflekk: Du hadde en riktig koselig blogg, jeg skal følge deg videre. Tror jeg må teste ut dorulltrikset :-)

Klem